Filet Mignon z sosem pomidorowo-czosnkowym suszonym na słońcu
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Filet Mignon z suszonym na słońcu sosem pomidorowo-czosnkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 34 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka czosnku, bulion wołowy, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pieczony Filet Mignon z sosem z czerwonej papryki, pomidorów i bazylii, Pieczony Filet Mignon, Sos Z Wina Wiśniowego I Łatwe Puree Czosnkowe, oraz Filet Mignon i czosnek szparagi.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 10 do 13 minut na średnio rzadkie do średniej doneness, obracając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Usuń steki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj pomidory, olej i czosnek na patelni; gotować 1 minutę. Wymieszać z bulionem wołowym. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; gotować i mieszać 5 minut lub do momentu, gdy ciecz zostanie nieznacznie zmniejszona.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sosem do steków.