Krówkowy tort serowy
Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, pudding czekoladowy instant i ciasto napełniania mix, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort truflowy Fudge Lover, Krówkowy Krówkowy Tort Czekoladowy, oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z różowym miętowym Twarożkowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
W dużej misce, beat twarożek, cukier i 1 jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Wymieszać z czekoladą. Łyżka napełniania łyżkami stołowymi równomiernie na wierzchu ciasta. Używając noża stołowego, zawiruj napełniając ciasto.
Piec 47 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozłóż lukier na torcie. Przechowywać w lodówce.