Kotlety wieprzowe z parmezanem i szałwią
Kotlety wieprzowe z parmezanem i szałwią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, białka jaj, szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem szałwiowym parmezanem, Pieczone kotlety wieprzowe z skórką z parmezanu i szałwii, oraz Kotlety Schabowe Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj chleb 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają około 1 szklanki.
Połączyć bułkę tartą, ser, szałwia, i sól w płytkim naczyniu.
Umieść mąkę w innym płytkim naczyniu.
Połącz musztardę i białka w innym płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Pracując z 1 kotletem schabowym na raz, pogłębiaj wieprzowinę w mące, wytrząsając nadmiar. Wieprzowinę zanurzyć w mieszaninie białek jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną, mąką, mieszaniną białka i bułką tartą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Rozerwać kawałek chleba na kawałki
Połącz odmierzone składniki dla mieszaniny bułki tartej
Oderwać liście szałwii od łodygi
Połączyć i ubić musztardę i białka jaj
Pomoc płaszcz kotlety wieprzowe z mąką, mieszanką białka jaja i mieszaniny bułki tartej