Zapiekanka wiejska z kaszą i kiełbasą
Zapiekanka wiejska z kaszą i kiełbasą to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 575 kalorii, 30g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jeśli masz tymianek, jajka, kaszę do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z kaszy i kiełbasy, Zapiekanka z kaszą i kiełbasą, oraz Zapiekanka z kiełbasą i kaszą.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa na dużej patelni, mieszając, aż się kruszy.
Dobrze odcedzić i odstawić.
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać kaszę. Powrót do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia, dodać ser i 3 kolejne składniki mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z kiełbasą i jajkami.
Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 13" x 9" x 2 " naczynia do pieczenia; posypać papryką.
Piec, Odkryte, w 350 przez 1 godzinę lub do złotego i podgrzewane.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Make-Ahead: przygotować mieszankę kaszy zgodnie z zaleceniami powyżej, ale nie piec. Przykryć i schłodzić przez noc.
Wyjąć z lodówki; odstawić, pokryte 30 minut. Odkryć i piec zgodnie z zaleceniami.