Kotlety Wieprzowe Na Śniadanie

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać śniadanie kotlety wieprzowe spróbować. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 36g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szałwię, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą), oraz Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 3 szklanki gorącej wody, ocet, brązowy cukier, 1/4 szklanki soli, czosnek, szałwia i cayenne w dużej misce, mieszając, aż cukier i sól rozpuścić; ostudzić do temperatury pokojowej. Kotlety schabowe zanurzyć w solance, przykryć i schłodzić na noc.
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj połowę kotletów wieprzowych i gotować, aż rumiane, 3 do 5 minut na stronie (zmniejszyć ogień, jeśli to konieczne).
Przełożyć na talerz i powtórzyć z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i kotletami wieprzowymi; przenieść na talerz.
Posypać mąkę nad kroplami na patelni i gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż lekko złoty, o 45 sekund.
Dodaj bulion z kurczaka i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki; Przełącz na trzepaczkę i gotuj, ubijając, aż sos zacznie gęstnieć, o 2 protokół.
Dodaj mleko, pietruszkę, 1/2 łyżeczki soli i czarny pieprz do smaku i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę. Powrót kotlety wieprzowe na patelnię wraz z soków z płyty i ciepła przez, O 2 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.