Kotlety Wieprzowe Faszerowane Na Słono

Kotlety Wieprzowe Faszerowane Na Słono
Pikantne Nadziewane kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 484 kalorie, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę farszu szałwiowego, kotlety z schabu, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne kotlety wieprzowe faszerowane kapustą i grzybami, Kotlety Wieprzowe Pikantne, oraz Kotlety Wieprzowe Z Pikantnych Ziół podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, wytnij kieszeń w każdym kotleciku wieprzowym. Na dużej patelni podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
2
Dodaj szpinak, gotuj do więdnięcia. Wymieszać farsz, śmietanę i szałwię.
3
Napełnij każdy kotlet około 1/3 szklanki mieszanki farszu; w razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
4
Miejsce na 15. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
5
Posypać pieprzem cytrynowym.
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°. Wyrzuć wykałaczki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn