Kotlety wieprzowe faszerowane chlebem kukurydzianym i boczkiem

Kotlety wieprzowe faszerowane chlebem kukurydzianym i boczkiem
Chleb kukurydziany-i boczek-Nadziewane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Na 7,82 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1078 kalorii, 54g białka, oraz 90 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser cheddar, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać chleb kukurydziany, można śledzić to danie główne z Patelnia Cornbread Apple Cobbler jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Faszerowane Kukurydzą, Kotlety schabowe z kukurydziano-Bocznikowym Slawem, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane Jabłkiem Z Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić kieszeń w każdym kotlet schabowy przez cięcie na stronie chop w kierunku kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Wymieszać z cebulą i papryką. Gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Drenaż. Wymieszać z farszem okruchy i wody, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SerSer
WodaWoda
4
Obie strony kotletów schabowych posypać przyprawioną solą, majerankiem i pieprzem. Kieszenie wypełnić około 1/3 szklanki farszu. W tej samej patelni, gotować wieprzowinę na średnim ogniu, obracając raz, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MajeranekMajeranek
FarszFarsz
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść kotlety wieprzowe na patelni 13x9 cali. Przykryć szczelnie; piec 45 minut. Odkryć; piec około 15 minut dłużej lub aż wieprzowina jest lekko różowy po cięciu w pobliżu kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
KościKości
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Chleb kukurydziany świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn