Kotlety Wieprzowe Cezar & Makaron
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cezar kotlety wieprzowe & Pastan spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 697 kalorii, 44g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, makaron penne, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Cezar, Makaron Weronika Bianc (Pastan i kotlety wieprzowe), oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu 5 min. albo aż będzie bardzo gorąco. Top kotlety równomiernie z 2 łyżkami. dressing i 1/4 szklanki sera; naciśnij ser do opatrunku, aby zabezpieczyć.
Dodać kotlety, boki ser w dół, na patelni; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (145F).
Przenieś na talerz; przykryj, aby się ogrzać.
Odcedzić makaron; dodać do patelni ze szpinakiem i czosnkiem. Gotować i mieszać 1 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie. Wymieszać z pozostałym sosem, serem i pomidorami; gotować i mieszać 1 min. lub aż do przegrzania.