Kotlety schabowe z prażoną fasolką szparagową i orzechami pekan
Kotlety wieprzowe z pieczoną fasolką szparagową i pekanami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka japońskiej bułki tartej, masło, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką, oraz Kotlety wieprzowe z fasolką szparagową i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę połączyć, 1 łyżka. oliwa z oliwek i 3/4 łyżeczki. sól w dużej misce, podrzucając do płaszcza.
Rozłóż fasolę w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec 18 do 20 minut lub aż fasola będą miękkie i lekko rumiane.
W międzyczasie posypać kotlety wieprzowe pieprzem i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól.
Wymieszać razem bułkę tartą i kolejne 3 składniki w dużym płytkim naczyniu. Kotlety schabowe pogłębić w mieszaninie bułki tartej.
Kotlety gotować w 1/4 szklanki gorącego oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wymieszać pekan i masło do fasoli; piec 5 do 6 Więcej minut lub aż pekan są złote.
Kotlety wieprzowe podawać z fasolką szparagową.