Kotlety motylkowe faszerowane kukurydzą

Kotlety motylkowe faszerowane kukurydzą
Kotlety motylkowe faszerowane kukurydzą to danie dodatkowe dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 513 kalorii , 38 g białka i 20 g tłuszczu . Za 2,78 USD za porcję przepis ten pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka soli, cebuli, natartej szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 67% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe , Kotlety wieprzowe faszerowane pomidorami i szpinakiem i Babeczki kukurydziane ze świeżą kukurydzą .

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce lekko ubij jajko i mleko; wymieszaj z mieszanką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Natnij kieszonkę w każdym kotlecie prawie do kości. Napełnij każdy kotlet około 1/4 szklanki mieszanki kukurydzianej; zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Na dużej patelni smaż kotlety na oleju, aż się zrumienią z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali; dodaj wodę. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, aż termometr włożony do farszu wskaże 160°-170°. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn