Kotlety cielęce z masłem Roquefort
Kotlety cielęce z masłem Roquefort to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 44g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz szalotki, kotlety cielęce, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety cielęce z masłem rozmarynowym, Kotlety cielęce z masłem rozmarynowym, oraz Grillowane jabłka z masłem Roquefort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść masło i ser Roquefort w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodaj szalotki i wymieszać aż do połączenia.
Wytnij pasek papieru pergaminowego o szerokości 4 1/2 cala i umieść mieszaninę na krótkim końcu papieru.
Zwiń w kłodę o średnicy około 1 cala, zwijając papier pergaminowy wokół mieszaniny masła. Wyluzuj.
Obie strony kotletów cielęcych obficie posypać solą i pieprzem. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 15 do 30 minut. W międzyczasie przygotuj grill węglowy z gorącymi węglami. Gdy węgle są gorące, grillować kotlety przez 6 do 8 minut z każdej strony, aż prawie gotowane przez.
Wyjąć na talerz i przykryć folią aluminiową. Odstawić na 15 minut.
Podawać z 1 lub 2 plastrami zimnego masła Roquefort na każdym kotle.