Kotlet Schabowy-Pieczenie Farszu
Kotlet schabowy-farsz piec może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, cebula, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 228 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Schab Kotlet Farsz Piec, Zapiekanka schabowa z farszem, oraz All-in-One Schab Chop Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie gotować kotlety w dużej patelni żaroodpornej nonstick na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron.
Wymieszać zupę, cebulę i tymianek; łyżkę na kotlety.
Top kotlety z farszem; posypać serem.
Piec 20 do 25 min. lub do czasu zakończenia kotletów (145F).
Wyjąć z piekarnika; odstawić 3 min. przed podaniem.