Kostka Brukowa Z Owoców Pestkowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Szewka z owoców pestkowych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 457 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka mąki kukurydzianej, śmietany, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, Placek gruszkowy z suszonymi jagodami i mielonymi na kamieniu kukurydzianymi herbatnikami, oraz Ciasto Z Owocami Pestkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku. Masło 3-qt szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Wrzucić razem składniki wypełniające w dużej misce.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól ubić, a następnie opuszkami palców lub blenderem do ciast zmiksować na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj 1 szklankę śmietany i mieszaj, aż ciasto uformuje się.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i lekko odkurzyć mąką, a następnie rozwałkować mąką wałek do ciasta na okrągłą okrągłą grubość 1/2 cala (około 10 cali średnicy).
Biszkopty wyciąć lekko posypanym mąką nożem. Jeśli to konieczne, Zbierz resztki i ponownie raz, a następnie wyciąć więcej herbatników.
Ułóż herbatniki 1/2 cala od siebie na gorącym nadzieniu.
Umyj wierzch pozostałą łyżką śmietany, a następnie posyp cukrem.
Piec, aż polewa jest złoty i owoce bulgotanie w centrum, 25 do 30 minut. Ostudzić do ogrzania, 30 minut.