Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego
Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, pietruszka z płaskim liściem, orzechy laskowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, oraz Zacieru z korzenia ziemniaka i selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warzywa pokroić osobno na 2-in. kawałki. Umieść każdy w osobnym rondlu, dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby ledwo przykryć, i dodaj 1 1/2 łyżeczki. sól do ziemniaków i 1 łyżeczka. do korzenia selera. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie obniżyć ogień i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Przełożyć warzywa do dużej miski i zarezerwować płyny do gotowania.
Podczas gdy warzywa gotować, gotować śmietanę i czosnek na wolnym ogniu w małym garnku, pokryte, aż czosnek jest miękki, o 10 protokół.
Za pomocą masher ziemniaczany, mash warzywa aż gładka, mżawka w kremie czosnkowym i tyle seler korzeń gotowania cieczy, aby go tak luźne, jak chcesz(jeśli potrzebujesz więcej, Użyj potato gotowania cieczy).
Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i 2 1/2 łyżki. orzechy laskowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zawirować w oleju z orzechów laskowych i posypać pozostałą 1/2 łyżki. orzechy laskowe i liście pietruszki.