Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy

Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sosu żurawinowego z kopru włoskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka wody, skórka pomarańczowa, sok z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy, Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Sorbet żurawinowo-pomarańczowy z nasionami kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, mieszając często, aż żurawina zacznie się rozkładać i woda odparuje, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn