Konserwa Imbirowo-Brzoskwiniowa
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Imbir-brzoskwinia konserwy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz imbir, sok pomarańczowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Żurawina Gruszka konserwowa z imbirem i puszkami, Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, oraz Ciasto brzoskwiniowo-imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuść skrobię kukurydzianą w wodzie.
W średnim rondlu połącz brzoskwinie z cukrem granulowanym, brązowym cukrem, solą i sokiem pomarańczowym i gotuj na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać imbir i cynamon i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty dłużej.
Dodaj rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn lekko zgęstnieje, około 30 sekund.
Używając blendera zanurzeniowego, delikatnie pulsuj, aż utworzy się masywny SOS.