Konfitury Musztardowo-Brzoskwiniowe

Konfitury Musztardowo-Brzoskwiniowe
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Konfitury musztardowo-brzoskwiniowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, brzoskwinie, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Konfitury brzoskwiniowo-figowe, Konfitury Brzoskwiniowo-Pieprzowe, oraz Amaretto-Przetwory Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, 5 do 6 minut lub aż cebula będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z konfiturami i kolejnymi 4 składnikami. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn