Konfetti Fiesta warkocze wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 3G tłuszczu i w sumie 120 kalorii. Za 17 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 40. Mieszanka cukru, cebuli, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowe Warkocze, Warkocze Kardamonowe, oraz Warkocze Wakacyjne.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, drożdży, cukru i soli. W małym rondelku podgrzej maślankę, masło i cebulę do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj tylko do zwilżenia.
3
Dodaj jajka; ubijaj, aż będzie gładkie. Dodaj ser, kukurydzę i paprykę. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
5
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel ciasto na pół. Podziel połowę ciasta na dwie porcje, tak aby jedna porcja była dwukrotnie większa od drugiej; uformuj większą porcję na trzy 16-calowe. liny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
7
Ułóż na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia i warkocz; ściśnij końce, aby uszczelnić i schować pod spodem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Uformuj mniejszą część na trzy 10-calowe. liny. Warkocz na lekko posypanej mąką powierzchni;podwiń końce.
9
Posmaruj spód warkocza wodą i umieść na większym warkoczu. Przykryj bochenek i odstaw do podwojenia, około 45 minut. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Posmaruj roztopionym masłem. Ostudzić na ruszcie. Przechowuj resztki w lodówce.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.