Kompot Jabłkowo-Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot jabłkowo-żurawinowy. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 85 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, imbiru, sosu żurawinowo-pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kompot żurawinowy z jabłkiem i pomarańczą, Holenderskie Dziecko Z Kompot Jabłkowo-Żurawinowym, oraz Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
SOS żurawinowo-pomarańczowy i kolejne 4 składniki zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając.
Ułóż ćwiartki jabłek w okrągłym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania; wlej mieszankę żurawinową na jabłka.
Piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości jabłek.
Posypać równomiernie posiekanymi orzechami pekan.
Dekorować, w razie potrzeby.