Kolejny Placek Z Indykiem
Po prostu kolejny zapiekanka z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól i mielony pieprz, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Rozwiń skorupy pie, i linii 9-calowy Pie dish z 1 skorupy. Odstawić drugą skórkę.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem, oregano, solą i czarnym pieprzem, następnie dodać zmiksowane warzywa i połączyć.
Umieścić mieszaninę warzyw w przygotowanym naczyniu ciasto.
W rondlu na średnim ogniu ubijamy śmietanę, mleko i skrobię kukurydzianą, aż będą gładkie, a następnie gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę śmietany aż zgęstnieje, o 1 minutę; wlać sos na warzywa w naczyniu ciasto. Mięso z indyka układamy na sosie i warzywach, a następnie przykrywamy ciasto skorupą. Zagniatać dwie skórki wokół krawędzi naczynia ciasto widelcem, i szturchnąć kilka otworów w górnej części ciasta.
Masło rozprowadzić na wierzchniej skórce. Przykryj ciasto folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut; zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec jeszcze 50 minut.
Wyjmij folię z ciasta około 20 minut przed końcem czasu pieczenia, aby skórka stała się brązowa.
Odstawić na około 10 minut przed podaniem.