Kolacja: sałatka jajeczna z koprem włoskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj dziś kolację: sałatka jajeczna z koprem włoskim. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jajka, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Małże Z Koprem Włoskim I Pomarańczą, Dziś Kolacja: małże z koprem i boczkiem, oraz Dziś Kolacja: Pieczony Sos Pomidorowy Z Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ułożyć na średniej patelni i zalać zimną wodą. Doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut.
Spuścić wodę i uruchomić jaja pod zimną wodą, aż nie będzie już gorąco. Jajka obrać i posiekać.
Ząbek czosnku zmiażdżyć i zmiażdżyć szczyptą soli na pastę.
Ubić majonez wraz z sokiem z cytryny, skórką, musztardą i świeżym czarnym pieprzem. Doprawić do smaku.
Posiekany koper włożyć do dressingu, następnie delikatnie wymieszać z jajkami.
Podawać na tostach z posypanymi liśćmi kopru włoskiego.