Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami

Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami
Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Farro z pieczonym jarmużu i buraków może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 611 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać buraki, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro, oraz Kolacja: pieczona marchewka i buraki z kotletem schabowym.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż buraki, jarmuż i czosnek na obramowanej blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Piecz, aż buraki będą miękkie, a jarmuż miękki, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W międzyczasie przykryć zimną wodą w średnim rondlu, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić nadmiar wody, następnie dodać prażone warzywa i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny i podzielić na miseczki. Pokruszyć kozi ser i podawać na gorąco lub na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn