Kolacja: Fasolka Szparagowa Z Miętą I Czerwoną Cebulą

Kolacja: Fasolka Szparagowa Z Miętą I Czerwoną Cebulą
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz sól i pieprz, czosnek, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: kalafior z fasolką szparagową i imbirem, Kolacja: makaron z Pesto, ziemniakami i fasolką szparagową, oraz Kolacja: omlet z białą fasolą i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Magazyn