Koktajl Krewetkowy Deviled Eggs

Koktajl Krewetkowy Deviled Eggs
Koktajl krewetkowy Deviled Eggs jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sos sałatkowy, małe do krewetek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Krewetki Deviled Eggs, oraz Deviled Eggs with Shrimp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku umieść jajka w jednej warstwie; ostrożnie dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć jajka o około 1 cal. Przykryć; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć z ognia; odstawić 15 minut.
3
Drenaż. Natychmiast umieść jaja w zimnej wodzie z kostkami lodu lub przeprowadź zimną wodę nad jajami, aż do całkowitego ostygnięcia. Aby usunąć skorupę, trzeszcz ją, delikatnie dotykając całej; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
WodaWoda
JajkoJajko
RolkaRolka
4
Jajka pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć żółtka do średniej miski; połówki białka umieścić na półmisku. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z majonezem, 1 łyżką szczypiorku, sosem koktajlowym, solą i pieprzem aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
SzczypiorekSzczypiorek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Używając worka dekorującego wyposażonego w otwartą końcówkę Gwiazdy, ostrożnie wlej mieszankę żółtkową do każdej połowy białka jaja. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Przed podaniem udekorować jajka krewetkami; posypać pozostałymi 2 łyżkami szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
KrewetkiKrewetki
JajkoJajko

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn