Kokosowe Smażone Krewetki
Smażone krewetki kokosowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 28g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, olej canolan, przyprawę cajun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżką wynik 51% to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Kokosowe Smażone Krewetki, Krewetki Smażone Kokosowe (Nie-), oraz Krewetki smażony ryż w kubkach kokosowych.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. Mieszać w wodzie i oleju do uzyskania gładkości.
Umieść kokos w innej misce. Krewetki zanurzyć w cieście, następnie posmarować kokosem.
W patelni elektrycznej lub frytkownicy o dużej zawartości tłuszczu olej rozgrzać do 375°. Smażyć krewetki, kilka na raz, przez 3 minuty lub do złotego koloru.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
W małym rondlu rozgrzać marmoladę i miód; mieszać do zmieszania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to świetny wybór do krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Można było spróbować wina Pinot Grigio, Zdobywcy Złotego Medalu w Albertinie. Recenzenci bardzo lubią to z 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentina ' s Reserve Pinot Grigio Wine]()
Albertina zdobywca Złotego Medalu Quentina ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Najlepiej podawać na zimno. Pyszne wino, które ma smaki jabłka, gruszki i melona. Kwiatowe aromaty kwiatów pomarańczy.