Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe
Kokosowy krem Marshmallow beza ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1129 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, oraz Ciasto Bezowe Bananowo-Kokosowe.
Instrukcje
Do nadzienia połączyć lekki krem lub pół na pół i masło w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
W średniej misce, ubij razem cukier, 3 jajka, skrobia kukurydziana, wanilia i sól, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do mieszaniny w rondlu, stale mieszając trzepaczką do drutu. Gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodać Pianki i 1/4 szklanki kokosa. Gotować i mieszać, aż pianki stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Wlać do skorupek ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na bezę, w dużej misce, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodawać cukier, niewielką ilość na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż połowę bezy na każdym cieście do krawędzi Skórki.
Posypać 1/4 szklanki pozostałego kokosa.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Schłodzić resztki.