Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe

Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe
Kokosowy krem Marshmallow beza ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1129 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, oraz Ciasto Bezowe Bananowo-Kokosowe.

Instrukcje

1
Do nadzienia połączyć lekki krem lub pół na pół i masło w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W średniej misce, ubij razem cukier, 3 jajka, skrobia kukurydziana, wanilia i sól, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do mieszaniny w rondlu, stale mieszając trzepaczką do drutu. Gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać Pianki i 1/4 szklanki kokosa. Gotować i mieszać, aż pianki stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Wlać do skorupek ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Na bezę, w dużej misce, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodawać cukier, niewielką ilość na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Rozłóż połowę bezy na każdym cieście do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Posypać 1/4 szklanki pozostałego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Schłodzić resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn