Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe

Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe
Kokosowy krem Marshmallow beza ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1129 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, oraz Ciasto Bezowe Bananowo-Kokosowe.

Instrukcje

1
Do nadzienia połączyć lekki krem lub pół na pół i masło w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W średniej misce, ubij razem cukier, 3 jajka, skrobia kukurydziana, wanilia i sól, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do mieszaniny w rondlu, stale mieszając trzepaczką do drutu. Gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać Pianki i 1/4 szklanki kokosa. Gotować i mieszać, aż pianki stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Wlać do skorupek ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Na bezę, w dużej misce, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodawać cukier, niewielką ilość na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
9
Rozłóż połowę bezy na każdym cieście do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Posypać 1/4 szklanki pozostałego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Schłodzić resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn