Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe

Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe
Kokosowy krem Marshmallow beza ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1129 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 158 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, Kokosowe Ciasto Z Pianką Kremowe Bezowe, oraz Ciasto Bezowe Bananowo-Kokosowe.

Instrukcje

1
Do nadzienia połączyć lekki krem lub pół na pół i masło w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W średniej misce, ubij razem cukier, 3 jajka, skrobia kukurydziana, wanilia i sól, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Stopniowo dodawaj mieszaninę jajek do mieszaniny w rondlu, stale mieszając trzepaczką do drutu. Gotować, ciągle mieszając, około 1 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać Pianki i 1/4 szklanki kokosa. Gotować i mieszać, aż pianki stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Wlać do skorupek ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Na bezę, w dużej misce, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodawać cukier, niewielką ilość na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
9
Rozłóż połowę bezy na każdym cieście do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10
Posypać 1/4 szklanki pozostałego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut lub aż lekko rumiane. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Schłodzić resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn