Kokos, orzech makadamia i kora gorzkiej czekolady

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać kokos, orzech Macadamia, i gorzka czekolada Kora spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kęsy czekoladowe, sól morska, prażone orzechy makadamia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gorzka Czekolada & Toffi Kora Makadamia, Tarta z ciemną czekoladą, kokosem i orzechami Macadamia (gf, Paleo, Vegan), oraz Kawa Palona Migdał + Tosty Kokos Ciemna Czekolada Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa 1 filiżanka 60% kakao słodko-gorzkie kromki czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund.
Rozprowadź roztopioną czekoladę na prostokącie 8 1/2 x 7 cali (o grubości około 1/4 cala) na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia, za pomocą szpatułki offsetowej.
Posypać czekoladą z 1/4 szklanki tosty słodzone kokosa; 1/4 szklanki posiekane niesolone, suche prażone orzechy makadamia; i szczypta soli morskiej. Mikrofalówka 3 Łyżki. kromki białej czekolady i 1/2 łyżeczki. olej rzepakowy w kuchence mikrofalowej w wysokiej 1 minutę lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 15 sekund.
Mżawka nad korą czekolady. Chill kora 30 minut lub do firmy. Rozbij się na kawałki.