Kminek i koper włoski Schab z jagnięciny z sosem musztardowym
Kminek i koper włoski Schab jagnięcy z sosem musztardowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 11,48 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1312 kalorii, 71g białka, oraz 75 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Schab z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan, Schab Jagnięcy, Sos Musztardowo-Pieprzowy Dijon I Zapiekanka Kumara, oraz Schab z koprem i jabłkiem.
Kapustę ułożyć na patelni, wymieszać z octem, miodem i wywarem z kurczaka, doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku, aż zwiędnie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Na 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego