Klopsiki Jagnięce
Klopsiki jagnięce wymagają z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skórki cytrynowej, ząbek czosnku, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klopsiki Jagnięce, Klopsiki Jagnięce, oraz Klopsiki Jagnięce.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać szalotki na patelni do miękkości.
Przełożyć do dużej miski.
Jagnięcinę, bułkę tartą, natkę pietruszki, jajko i skórkę cytrynową wymieszać z szalotką. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem.
Odstawić na 1 godzinę w lodówce.
Roztopić 1/2 szklanki masła i rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Tworzą mieszaninę jagnięciny na małe klopsiki, i gotować na patelni w partiach, aż równomiernie brązowy. Nie spuszczaj patelni.
Odcedzić klopsiki na papierowych ręcznikach i umieścić w naczyniu do serwowania.
Wymieszać sos pomidorowy, wino, czosnek, i cynamon na patelni. Gotować i mieszać, aż dobrze wymieszane i ogrzane przez.
Mżawka na klopsiki w naczyniu.