Klonowo-Kremowa Szarlotka
Klonowo-kremowa Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z klonu, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Batony z jabłkami klonowymi z glazurą z serem klonowym, oraz Ciasto Kremowe Z Klonem Jabłkowym.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić jabłka, cukier i cynamon. Na dużej patelni gotować mieszaninę jabłek na maśle przez 10-12 minut lub do miękkości; ostudzić. Łyżkę do skorupy ciasta; odstawić.
W małej misce ubić serek śmietankowy na puszysty. W innej misce ubić mleko i budyń przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego ustawienia. Stopniowo ubijać w serek śmietankowy. Wymieszać z ekstraktem. Łyżka nad warstwą jabłka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do Ustawienia.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć składniki polewy.
Rozprowadzić na nieosmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż będzie chrupiący i złotobrązowy, mieszając trzy lub cztery razy. Super. Tuż przed podaniem posypać polewy na ciasto.