Klon-Glazurowana Marchewka
Klon-glazurowane marchewki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka marchew, syrop klonowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klon-Glazurowana Marchewka, Marchew Klonowa Szkliwiona, oraz Klon-Glazurowana Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew na dużej patelni.
Dodaj 1 szklankę wody i 1/2 łyżeczki. sól; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż marchew będzie prawie miękka, 6 do 8 minut.
Dobrze spuścić. Wytrzyj patelnię. (Marchew można przygotować do 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Połączyć marchew, masło i syrop na patelni.
Posypać solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając i podrzucając, aż marchew będzie miękka i dobrze szkliwiona, około 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.