Klon-Chile Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Maple-Chile Popcorn spróbować. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, mielonego pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Popcorn Ball: Kulki Popcornu Z Orzecha Klonowego, Dzień miłośnika popcornu: popcorn z klonowego bekonu, oraz Chile Lime Popcorn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 15 x 10-calowy galaretki roll patelni lub innych dużych obręczy do pieczenia patelni z gotowania sprayu.
Umieść popcorn w dużej metalowej lub szklanej misce lekko pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć syrop, masło, sól i pieprz w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając tylko do połączenia. Gotować, bez mieszania, przez 2 minuty.
Wlać mieszankę syropu na popcorn w stałym strumieniu, mieszając do pokrycia.
Rozprowadzić mieszankę popcornu w równomiernej warstwie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 300 przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić na patelni.