Klasyczny Tort Lodowy
Klasyczne ciasto lodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 523 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz czekoladowe ciasteczka waflowe, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela, Tort Lodowy, oraz Tort Lodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nasadkę trzepaczki i miskę miksera stojącego w zamrażalniku na 10 minut.
Dodać śmietanę, cukier i ekstrakt z wanilii i ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Przykryj wnętrze bochenka folią.
Na spodzie rozprowadzić cienką warstwę bitej śmietany.
Wstań ciastko na każdej z krótkich stron patelni. Wstań 3 ciasteczka, równomiernie rozmieszczone po drugiej stronie patelni.
Ciasteczka posmarować bitą śmietaną i ułożyć na patelni w trzech rzędach. Potrzebujesz co najmniej 9 plików cookie w wierszu, do 11 plików cookie w wierszu.
Ciasteczka przykryć bitą śmietaną i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. Przykryć i rezerwy pozostałą śmietanę w misce.
Ciasto wyłożyć na talerz, zdjąć folię i przykryć pozostałą bitą śmietaną.
Umieść w zamrażarce na 30 minut lub do uzyskania stałej masy.
Pokroić zamrożone i podawać w temperaturze pokojowej. Resztki przechowywać w zamrażarce lub lodówce.