Klasyczny sernik z naturalnym słodzikiem Truvia®
Klasyczny sernik z naturalnym słodzikiem Truvia® to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka masła, twarogu, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Klopsiki z naturalnym słodzikiem Truvia® , Skinny Mojito z naturalnym słodzikiem Truvia® , oraz Świeże spojrzenie na klasyczny BLT z naturalnym serem Sargento.
Instrukcje
Zebrać wszystkie składniki.
Umieść okruchy krakersów graham i naturalny słodzik Truvia® (crust) w misce do mieszania; dobrze wymieszaj.
Na okruchy wlać roztopione masło i wanilię; miksować aż mieszanina będzie wilgotna.
Naciśnij mieszankę okruchów do 10-calowej nieoczyszczonej patelni sprężynowej, obejmującej dno i boki; przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Do miski do mieszania włożyć naturalny słodzik Truvia® (nadzienie), serek śmietankowy, Neufchatel i sól.
Mieszaj z niską prędkością przez 1 minutę; zeskrobuj boki miski i mieszadła.
Mieszanie z małą prędkością, dodaj 1 jajko na raz w ciągu 5 minut.
Zeskrobać boki miski i łopatki.
Wymieszać ze średnią prędkością przez 2 minuty, dodając skórkę z cytryny i sok; zeskrobać miskę i mieszadło.
Wlać ciasto do skorupy krakersów Grahama; piec w temperaturze 325 stopni F w piekarniku przez 55-60 minut.
Wyjąć z piekarnika; schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Pokrój na 12 kawałków za pomocą noża ząbkowanego zanurzonego w wodzie i podawaj lub przechowuj w lodówce.