Klasyczne Fondue Serowe
Klasyczne Fondue serowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 30. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bockwurst, pieprz, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne Fondue Serowe, Klasyczne Fondue Serowe, oraz Klasyczne Fondue Serowe.
Instrukcje
Przetrzyj ząbek czosnku wokół wewnętrznej strony 1-qt. garnek do fondue; wyrzucić goździki.
Wlać wino do garnka; ogrzać na średnim ogniu na płycie kuchennej, aż bąbelki zaczną rosnąć.
Sery Szwajcarskie i gruyre wymieszać z mąką i suchą musztardą w misce.
Dodać mieszaninę serową do wina, garść na raz, mieszając delikatnie po każdym dodaniu, aż stopi się i będzie gładka.
Posypać lekko gałką muszkatołową i pieprzem.
Ustaw garnek nad źródłem ciepła, dostosowując tak fondue ledwo pęcherzyki. Ułóż francuski chleb, kiełbaski i gruszki obok.
Od czasu do czasu zeskrobuj dno garnka, aby fondue nie poparzyło się podczas włóczni i zanurzaj chleb, kiełbaski i gruszki.