Klasyczne Fondue Serowe

Klasyczne Fondue Serowe
Klasyczne Fondue serowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 30. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bockwurst, pieprz, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne Fondue Serowe, Klasyczne Fondue Serowe, oraz Klasyczne Fondue Serowe.

Instrukcje

1
Przetrzyj ząbek czosnku wokół wewnętrznej strony 1-qt. garnek do fondue; wyrzucić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
GoździkiGoździki
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać wino do garnka; ogrzać na średnim ogniu na płycie kuchennej, aż bąbelki zaczną rosnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
GarnekGarnek
3
Sery Szwajcarskie i gruyre wymieszać z mąką i suchą musztardą w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieszaninę serową do wina, garść na raz, mieszając delikatnie po każdym dodaniu, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WinoWino
5
Posypać lekko gałką muszkatołową i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
6
Ustaw garnek nad źródłem ciepła, dostosowując tak fondue ledwo pęcherzyki. Ułóż francuski chleb, kiełbaski i gruszki obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
KiełbasaKiełbasa
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Od czasu do czasu zeskrobuj dno garnka, aby fondue nie poparzyło się podczas włóczni i zanurzaj chleb, kiełbaski i gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
GruszkaGruszka
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia27
Magazyn