Klasyczne Ciasteczka Czekoladowe
Klasyczne ciasteczka czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkiej czekolady, masło, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klasyczne Ciasteczka Czekoladowe, Najlepsze Klasyczne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Klasyczne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (150 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier i kakao przesiać do dużej miski. Czekoladę pokroić na drobne kawałki i dodać do mieszanki.
Masło pokroić na małe kawałki i wymieszać z mieszaniną mąki.
Dodaj jajka i mieszaj, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto. Mokre ręce zimną wodą i zwijamy łyżki stołowepełna ciasta w kulki.
Umieść na prześcieradłach 3 cale od siebie.
Piec przez 13 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż do wyschnięcia.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.