Kimchi lub Kimchee wymaga mniej więcej 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę ryżową, sos rybny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Podstawowe Kimchi Z Kapusty Napa (Kimchee), Kimchi / Kimchee / Gimchi (Koreańska Sfermentowana Pikantna Kapusta), oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu).
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.