Killer Inside Out Burger with Worcestershire Tomato Ketchup
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Killer Inside Out Burger z Worcestershire ketchup pomidorowy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 90 g tłuszczu, oraz w sumie 1285 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 98 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka chorizo, nasiona gorczycy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Killer Inside Out Burger with Worcestershire Tomato Ketchup, Zabójczy SOS Burger, oraz ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na średniej patelni na średnim do wysokiego ciepła, dodać boczek i cebulę, gotować, aż boczek jest renderowane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać chorizo i gotować, aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4
Usuń mieszaninę boczku do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Podzielić uchwyt uziemiający na 8 równych części. Uformuj się w luźną piłkę i stwórz paszteciki o średnicy 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt Uziemiający
6
Warstwa 1 kawałek sera na środku 1 patty. Top z 1/4 mieszanki boczku, kolejny plasterek sera, następnie dodać kolejny patty na górze i delikatnie uszczelnić krawędzie i tworzą patty, o 4 cale szerokości i 1 1/2 cala wysokości. Powtórz z pozostałymi pasztecikami, aby uzyskać w sumie 4 duże paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
7
Podgrzać średni saute pan na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieść wszystkie 4 paszteciki na patelni i gotuj przez 3 do 4 minut z jednej strony, następnie delikatnie odwróć i gotuj przez kolejne 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjmij patelnię z ognia, przykryj i włóż do piekarnika 250 stopni F na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick