Kiełbasa wegetariańska popowers
Kiełbasa wegetariańska popovers jest lacto ovo vegetarian danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka mąki, jajka, wegetariańskie kiełbaski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Podobne przepisy to Śniadaniowe obiadokolacje z włoską kiełbasą, Kiełbasa Veggie Grill, oraz Kiełbasa Warzywna Warstwowa.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Mąkę i szczyptę soli przesiać do dużej miski. Zrób studnię w środku i pęknij w jajach. Stopniowo wymieszaj jajka z mąką, a następnie powoli dodawaj mleko, aż uzyskasz gładkie, cienkie ciasto. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Skropić oliwę do 8 studzienek puszki na muffinki.
Podgrzać w piekarniku przez 5 minut lub aż olej będzie dymić gorąco. Doprawić ciasto do smaku, a następnie ostrożnie wylać na gorący olej.
Posypać kawałki kiełbasy i pieprzu i powrócić do piekarnika na 25-30 minut, aż wzrośnie i złoty. Może być zamrożony na tym etapie do 1 miesiąca. Aby gotować z zamrożonego, przykryć szczelnie folią i ponownie podgrzać w temperaturze 200 ° c / wentylator 180 ° C / Gaz 6 przez 20-25 minut, aż rurociągi będą gorące.
Podawać z sosem beany (przepis poniżej).