Kiełbasa jagnięca z przecierem Grochowym i kiełkami grochu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jagnięcina Kiełbasa z przecierem Grochowym i kiełki grochu spróbować. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kiełbas jagnięcych, garść kiełbas grochu, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stopić dwie łyżki masła w 12-calowej patelni nieprzywierającej ustawionej na średnim ogniu. Gdy masło przestaje się spieniać, dodać kiełbaski jagnięce i przykryć patelnię. Gotować, aż kiełbaski są rumiane na dnie, 8 do 10 protokół. Flip kiełbasy, przykryć ponownie, i gotować, aż rumiane z drugiej strony i gotowane przez, inny 8 do 10 protokół.
W międzyczasie doprowadzić ćwierć osolonej wody do wrzenia w średnim rondlu ustawionym na dużym ogniu.
Dodać groszek i gotować do miękkości i ciepła, 1 do 2 protokół.
Odcedzić groszek, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Przełożyć groszek do robota kuchennego wraz z 1 łyżką masła i posiekaną miętą. Proces do uzyskania gładkości, dodając część płynu do gotowania, aż uzyska konsystencję Hummusu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Aby służyć, łyżka trochę puree na talerzu i wierzch z kiełbasą, kiełki grochu, posypanie feta, i kilka trójkątów pita.