Kiełbasa i ser półksiężyc kwadraty

Kiełbasa i ser półksiężyc kwadraty
Kiełbasa i ser półksiężyc kwadraty może być dobry przepis, aby rozwinąć swój hor d ' oeuvre pole receptury. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 97 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka łagodnej kiełbasy wieprzowej, serka śmietankowego, ostrego sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kiełbasa i ser półksiężyc kwadraty, Półksiężyc Kiełbasa Kwadraty, oraz Brokuły - Ser Półksiężyc Kwadraty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jeśli używasz bułek półksiężycowych: rozwiń 1 puszkę ciasta na 2 długie prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
CiastoCiasto
3
Umieść w niesmażonym szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali (3 litry); dociśnij spód i 1/2 cala do góry, aby utworzyć skórkę. Jeśli używasz arkuszy ciasta: rozwiń 1 puszkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
4
Umieść w niesmażonym szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali (3 litry); dociśnij spód i 1/2 cala do góry, aby utworzyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Na 12-calowej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, często mieszając, aż przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń kiełbasę z patelni; wyrzucić kapanie. Do tej samej patelni dodaj serek śmietankowy. Gotuj na małym ogniu, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj gotowaną kiełbasę; wymieszaj, aby pokryć. Łyżka równomiernie na skorupie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Jeśli używasz rolek półksiężyca: rozwiń drugą puszkę ciasta na powierzchni roboczej. Naciśnij, aby utworzyć prostokąt 13x9 cali; mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Ostrożnie ułóż na serze. Jeśli używasz arkuszy ciasta: rozwiń drugą puszkę ciasta na powierzchni roboczej. Naciśnij, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13 x 9 cali. Ostrożnie ułóż na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
SerSer
CiastoCiasto
10
Piec 21 do 26 minut lub na złoty kolor. Ochłodzić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pokroić w małe kwadraty.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn