Kiełbasa Buffalo zawinięta w naleśniki z domowym syropem
Kiełbasa Buffalo owinięta naleśnikami z domowym syropem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 3531 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,86 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, kiełbasę bawolą, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Domowa Mieszanka naleśników Instant i syrop z jagód, Stos naleśników z syropem, oraz Syrop Do Naleśników Jagodowych-Low Carb podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce miksującej ubić barwnik spożywczy, jajka, sól i cukier do dokładnego wymieszania, około 1 minuty.
Dodaj mleko i olej i dobrze wymieszaj przez kolejną minutę.
W średniej misce wymieszać mąkę i proszek do pieczenia. Powoli dodawaj go do mokrych składników, trochę na raz, delikatnie mieszając po każdym dodaniu. Po dodaniu wszystkich suchych składników mieszaj jeszcze kilka razy, aby połączyć, ale nie mieszaj. Dobrze jest mieć kilka małych grudek.
Schłodzić ciasto przez co najmniej 2 godziny, ale najlepiej pozostawić na noc.
Rozgrzej patelnię do średniej wysokości.
Łyżka około 3 łyżek ciasta na naleśnik na grillu. Gotować z jednej strony, aż pojawią się bąbelki, a krawędzie wyschną, około 2 minut. Odwróć naleśniki i gotuj z drugiej strony, aż dno będzie złotobrązowe, około 1 1/2 minuty.
Naleśniki wyjąć na talerz i włożyć do piekarnika lub cieplejszego, aby były ciepłe. Powtórz, aby zrobić 8 naleśników
Umieścić kiełbaski buffalo na patelni i gotować, aż Nie różowy w środku, obracając jak gotować tak, że brązowy równomiernie, około 3 minut. Jeśli jest zbyt długo gotowana, kiełbasa bawolska staje się bardzo sucha.
Umieścić kiełbaski buffalo na wierzchu każdego naleśnika.
Naleśnik rozwałkować wokół kiełbasy. Na wierzch domowy syrop Tally ' s.
W dużym rondlu połączyć wodę, sól, cukier i syrop kukurydziany.
Umieścić na piecu na średnim ogniu i doprowadzić do powolnego wrzenia. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu przez około 1 1/2 godziny, aż syrop zmieni kolor na bursztynowy.
Usuń Syrop z ognia i dodaj aromat klonowy. Chochla na naleśniki. Syrop najlepiej podawać cieplejest można podgrzać na kuchence lub w kuchence mikrofalowej.