Kiełbasa Nadziewana Papryką Wiśniową
Kiełbasa Nadziewane papryka Wiśniowa Poppers jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 32 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kiełbasę, oliwę z oliwek, marynowaną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Nadziewane Papryczki Hot Cherry Pepper, Papryka Nadziewana Papryką Jalapeño Poppers, oraz Fiery Nadziewane Cherry Pepper Przekąski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia 2 pie płyty z folią aluminiową.
Uszczypnij około 1/2 łyżeczki kiełbasy i zwiń w mały owalny kształt. Wsypać kawałek kiełbasy do pieprzu. Powtórzyć z pozostałą kiełbasą i papryką.
Skropić 1 łyżeczkę oliwy z oliwek do każdego wyłożonego folią talerza ciasta i podzielić faszerowaną paprykę na każdą. Obróć płytki, aby zwinąć i pokryć poppery w oleju.
Piecz poppery w nagrzanym piekarniku, aż kiełbasa zostanie ugotowana i poppery są bardzo lekko wysuszone, około 20 minut.
Ostudzić przed podaniem. Ułożyć na półmisku i posypać natką pietruszki.