Key Lime Pie

Key Lime Pie
Key Lime Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białka jaj, sok z limonki, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij jajka i białka na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać sok, skórkę i mleko do mieszaniny jaj, ubijając do dobrze wymieszanego. Łyżka mieszaninę do skorupy, i piec w 350 przez 20 minut lub aż prawie zestaw (centrum nie będzie firma, ale będzie skonfigurować jak dreszcze). Fajne ciasto na drucianym stojaku. Przykryć luźno i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
SokSok
JajkoJajko
MlekoMleko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozłóż ubitą polewę równomiernie na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn