Key Lime Pie

Key Lime Pie
Key Lime Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białka jaj, sok z limonki, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij jajka i białka na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać sok, skórkę i mleko do mieszaniny jaj, ubijając do dobrze wymieszanego. Łyżka mieszaninę do skorupy, i piec w 350 przez 20 minut lub aż prawie zestaw (centrum nie będzie firma, ale będzie skonfigurować jak dreszcze). Fajne ciasto na drucianym stojaku. Przykryć luźno i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
SokSok
JajkoJajko
MlekoMleko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozłóż ubitą polewę równomiernie na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn