Key Lime Bars with Macadamia Crust
Kluczowe Lime bary z makadamia Crust może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Key Lime Pie with Macadamia Nut Crust, oraz Batoniki Z Serem Gruszkowym Ze Skórką Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i kolejne 4 składniki przerabiamy w malakserze do drobno zmielonej masy. Wciśnij mieszaninę do nasmarowanej folią aluminiową 13-x 9-calowej patelni.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.
Podgrzać 3/4 szklanki cukru i 1/2 szklanki soku z limonki na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Posypać żelatynę na 2 łyżki soku z limonki w średniej misce; wymieszać mieszaninę żelatyny i odstawić 3 do 5 minut.
Dodać gorącą mieszaninę, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Ubij w słodzonym skondensowanym mleku i startej skórce limonki.
Umieść miskę w większej misce wypełnionej lodem; ubijać mieszaninę 10 minut lub do częściowego ustawienia.
Wlać równomiernie na przygotowaną skórkę; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Pocięte na kształty diamentów.
Dekorować, w razie potrzeby.