Keon ' s Slow Cooker Curry Chicken
Keon ' s Slow Cooker Curry Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 31g białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cebuli, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Curry Wolnoopalający, Kurczak Curry Wolnoopalający, oraz Kurczak Curry Wolnoopalający dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw powolną kuchenkę na wysokie ustawienie.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę aż rumiane, 5 do 10 protokół. Odstawić cebulę na bok.
W dużej misce wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej, śmietanę z rosołu, mleko kokosowe, suchą mieszankę zupy, curry w proszku, sól, pieprz i pieprz cayenne, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Umieść kurczaka na dnie wolnej kuchenki i wlej mieszaninę na kurczaka. Wymieszać z cebulą, groszkiem i grzybami.
Gotować na wysokim ustawieniu przez 1 1/2 godziny, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować dodatkowe 1 1/2 do 2 godzin.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.