Kebaby Miodowo-Musztardowe Z Kurczakiem I Kiełbasą
Kebaby miodowo-musztardowe z kurczakiem i kiełbasą to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz suszone na słońcu kiełbaski z kurczaka, musztardę dijon, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kebaby miodowo-musztardowe z kurczakiem i kiełbasą, Grillowane Kebaby Z Kurczaka Z Miodem Musztardowym, oraz Grillowane Sriracha Honey Mustard Beef Kebabs.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Ubić musztardę, miód i majonezw małej misce do wymieszania. Na każdy z 8 szaszłyków nawleczyć 3 kawałki kiełbasy, ewentualnie z 3 paprykami i ułożyć na blasze do pieczenia.
Posmarować mlekiem; posypać solą i pieprzem.
Szaszłyki Grill, aż warzywa są lekko zwęglone i chrupiące-przetargu i kiełbasa jest podgrzewany przez, obracając od czasu do czasu i szczotkowanie mieszaniną musztardy w ciągu ostatnich 1 lub 2 minut, o 8 minut w sumie.
Ułóż szaszłyki na talerzu.
Pędzel z pozostałą mieszaniną musztardy.