Kasza z pieczonego sera marki Holland House®
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz południowego jedzenia. Spróbuj zrobić w domu pieczoną kaszę serową Holland House®. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 72 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 339 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Mieszanka masła, jajek, sosu worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szybkie i łatwe brokuły z octem Holland House, Kasza Z Pieczonego Sera, oraz Kasza Z Pieczonego Sera dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. zagotuj wodę w 4-litrowym rondlu.
Dodaj kaszę, mieszając drucianą trzepaczką. Gotuj 2-3 minuty lub do momentu, gdy kasza zacznie gęstnieć. Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem jajek.
Dodaj 1-2 łyżki gorącej kaszy do jajek; dobrze wymieszaj. Powtarzaj kilka razy, aż jajka będą ciepłe. Wymieszaj jajka do rondla.
Wlać mieszaninę do 2-litrowego naczynia do pieczenia.
Piec 45 do 50 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze typy kaszy. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe kombinacje smakowe można uzyskać poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.