Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem
Jedna porcja zawiera 693 kalorie, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 2,39 zł za porcję spada w budżecie, karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Pomidorami, Cebulą I Kozim Serem, Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi, oraz Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 (12-count) nonstick mini muffin tin
W dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło się stopi, dodać cebulę, cukier i sól, do smaku. Gotować, aż cebula zacznie brązowieć. Dostosuj ciepło do niskiego poziomu i gotuj powoli, często obracając, aż cebula będzie złotobrązowa i karmelizowana, około 10 do 15 minut.
Cebulę wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W misce połączyć kozi ser, jajko, śmietanę i tymianek.
Wlać mieszaninę do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Odetnij róg torby, aby użyć go do orurowania.
Ułożyć skorupy ciasto płasko na czystej powierzchni i z 2 1/2-calowy okrągły nóż wyciąć 12 okręgów z każdej skorupy. Wciśnij je do filiżanek puszki z mini-muffinkami. Napełnij każdą filiżankę 1/2 sposób z ostudzoną cebulą. Wymieszać ser z cebulą, napełniając kubki.
Piec tarty, aż nadzienie jest ustawione, około 15 do 20 minut.
Niech tarty ostygną lekko, a następnie wyjąć je z puszki muffin i podawać.