Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem

Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem
Jedna porcja zawiera 693 kalorie, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli 2,39 zł za porcję spada w budżecie, karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Pomidorami, Cebulą I Kozim Serem, Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi, oraz Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 (12-count) nonstick mini muffin tin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2
W dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło się stopi, dodać cebulę, cukier i sól, do smaku. Gotować, aż cebula zacznie brązowieć. Dostosuj ciepło do niskiego poziomu i gotuj powoli, często obracając, aż cebula będzie złotobrązowa i karmelizowana, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Cebulę wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W misce połączyć kozi ser, jajko, śmietanę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać mieszaninę do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Odetnij róg torby, aby użyć go do orurowania.
7
Ułożyć skorupy ciasto płasko na czystej powierzchni i z 2 1/2-calowy okrągły nóż wyciąć 12 okręgów z każdej skorupy. Wciśnij je do filiżanek puszki z mini-muffinkami. Napełnij każdą filiżankę 1/2 sposób z ostudzoną cebulą. Wymieszać ser z cebulą, napełniając kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
8
Piec tarty, aż nadzienie jest ustawione, około 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Niech tarty ostygną lekko, a następnie wyjąć je z puszki muffin i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn