Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini
Przepis karmelizowana cebula i kozi ser Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 117 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Figi, kozi ser i karmelizowana cebula Crostini, Morela, Kozi Ser I Karmelizowana Cebula Crostini, oraz Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować 10 minut, mieszając co 3 do 4 minut.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać z solą, brązowym cukrem i octem. Gotować 30 do 35 minut dłużej, mieszając co 5 minut, aż cebula będzie głęboko złoty kolor (cebula kurczy się podczas gotowania). Lekko schłodzić.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek; spryskaj lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec 6 do 9 minut lub aż chrupiące.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć kozi ser i ser śmietankowy; blending aż gładka; odstawić.
Umieścić 1 łyżeczkę karmelizowanej cebuli na każdej kromce chleba; na wierzchu 1 zaokrągloną łyżeczkę mieszanki sera.